Több játékost tesztelnek

Több játékost tesztelnek
Még „forrnak” az NB II-es keretek: további változások lesznek Kazincbarcikán és Mezőkövesden is.

Zajlanak a felkészülési találkozók, amelyeken már új fiúk is pályára léptek. A keretek egyik „fellegvárban” sem véglegesek, a szakvezetők további változásokat ígérnek.

– Tőlünk eddig hárman távoztak – kezdte Szabó János, a KBSC vezetőedzője. – Badalik Szabolcs, Borbély Bálint és Simon Mbei a tavaszi idényben más klub mezét húzza majd magára. Felajánlottuk nekik, hogy ameddig nem találnak maguknak csapatot, vagy amíg nem igazolják le őket, nálunk tréningezhetnek.

A sárga-kékeknél többen is próbáznak: a kolumbiai Daniel Gomes már három találkozón adott számot tudásáról. A 24 éves támadó esetleges szerződtetéséről a napokban döntenek. Ugyancsak a KBSC-nél tűnt fel Illés Richárd és Szabó Péter. Mindketten középpályások, 20 évesek és a DVTK tagjai. Előbbit már kétszer, utóbbit pedig egyszer tesztelték a felkészülési találkozókon. Újság még Kazincbarcikán, hogy a Tállyára kölcsönadott középpályást, a 21 éves Vasas Viktort pedig visszarendelték a klubhoz.

Eddig csak Kerényi

Egy házzal odébb, Mezőkövesden eddig kevesebb változás történt.

– Az már biztos, hogy Salgótarjánból leigazoltuk a 24 esztendős bal oldali védő Kerényi Gábort – vette át a szót Szabados György, a Mezőkövesd-Zsóry NB II-es együttesének vezetőedzője. – A támadó Husanik Patrik nálunk marad, viszont Palásthy Norbert és Ur László távozott. Várható, hogy még több érkező és távozó is lesz nálunk.

ÉM-KT