Több jármű ütközött az M5-ös autópályán Lajosmizsénél

Lajosmizse, 2015. augusztus 25. Egy tetejére borult, személyautókat szállító tréler az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán Lajosmizsénél 2015. augusztus 25-én hajnalban. A szerb rendszámú tréler az autópálya 68-as kilométerénél eddig tisztázatlan körülmények között felborult, rakománya elszabadult, és összeütközött három érkező autóval. A balesetben az elsődleges információk szerint hárman megsérültek.
Lajosmizse, 2015. augusztus 25. Egy tetejére borult, személyautókat szállító tréler az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán Lajosmizsénél 2015. augusztus 25-én hajnalban. A szerb rendszámú tréler az autópálya 68-as kilométerénél eddig tisztázatlan körülmények között felborult, rakománya elszabadult, és összeütközött három érkező autóval. A balesetben az elsődleges információk szerint hárman megsérültek. - © MTI Fotó: Donka Ferenc
Budapest, 2015. augusztus 25., kedd (MTI) – Több jármű ütközött az M5-ös autópálya Bács-Kiskun megyei szakaszán a Szeged felé vezető oldalon Lajosmizsénél – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kedd hajnalban az MTI-vel.

A rendőrség honlapján közzétett tájékoztatás szerint az M5-ös autópálya 68-as kilométerénél – eddig tisztázatlan körülmények között – egy szerb rendszámú, három személyautót szállító tréler felborult, rakománya elszabadult, és összeütközött három érkező autóval.

A balesetben az elsődleges információk szerint hárman megsérültek.

A rendőrök teljesen lezárták a baleset helyszínét, az autópályáról a 67-es kilométernél az 5-ös számú főútra terelik a forgalmat, visszatérni az autópálya 74-es kilométerénél lehet.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s