Helyi közélet

2008.05.26. 16:31

Tiltott kéjelgésért vászonruha a miskolci nőnek

<p>Miskolc - Egy miskolci fiatal nő korábbi pénzbüntetéseit nem fizette be, így a bíróság most 15 nap elzárásra ítélte őt tiltott kéjelgés miatt.</p>

Szombaton még az utcasarkon, hétfőn azonban már a bíróság előtt állt a 22 éves K. N., akit a miskolci járőrök igazoltattak az elmúlt hét végén a Bajcsy-Zsilinszky E. utcában. A nő elismerte, hogy lenge és kihívó ruhájában szexuális szolgáltatásait kínálta, és a prostitúciós tevékenység folytatásához szükséges orvosi igazolással sem rendelkezett.

A Miskolci Rendőrkapitányság tiltott kéjelgés szabálysértése miatt gyorsított eljárást kezdeményezett a hasonló ügyekben már többször büntetett és pénzbüntetéssel sújtott K. N.-el szemben. A bíróság május 26-án meghozott határozatában 15 nap büntetés-végrehajtási intézetben letöltendő elzárást szabott ki az eljárás alá vont személynek.

A szabálysértésekről szóló 1999. LXIX. Törvény (Sztv) ide vonatkozó része alapján a 22 éves miskolci nő által elkövetett szabálysértés elzárással vagy 150 ezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható - kaptuk a tájékoztatást a megyei rendőrfőkapitányság kommunikációs irodájától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában