Tizenöt millió dollárért eladó Gábor Zsazsa villája

Tizenöt millió dollárért eladó Gábor Zsazsa villája
Washington (MTI) –  Tizenöt millió dollárért eladásra kínálták fel kedden Gábor Zsazsa házát Los Angeles Bel Air negyedében, miközben a 94 éves színésznőt ismét kórházban kezelték egy fertőzés miatt.

Az exluzív, domboldalra épült környéken található ingatlanban négy hálószoba, öt fürdőszoba és egy medence is található. Gábor Zsazsa férje, Frederic von Anhalt herceg először januárban nyilatkozott úgy, hogy a villa már túl nagy kettőjüknek, de akkor még 28 millió dollárt remélt érte, ami ingatlanszakértők szerint irreálisan magas összeg.

Nézze meg Gábor Zsazsa házát a képeken >>>

    A magyar származású Gábor Zsazsa korábban azt állította, hogy a házat Howard Hughes iparmágnás, a repülés szerelmese építtette, és lakott benne Elvis Presley is, de ezt független forrásokból nem sikerült megerősíteni.
    Anhalt, aki a feleségét gyakran kezelő kórház szomszédságába akar költözni, még az idén el kívánja adni Gábor Zsazsa gazdag ruhatárát, bútorait és antikvitásait is. A színésznő egy tavalyi medencecsonttörés miatt több ízben is ápolásra szorult. Januárban üszkösödés miatt amputálni kellett az egyik lábát, majd szélütés miatt elvesztette a beszédkészségét. Nemrégiben tüdőgyulladással kellett beszállítani, most pedig egy etetőcsőtől kapott fertőzést Gábor Zsazsa.

Gyomorszondagond miatt került kórházba Gábor Zsazsa

Gábor Zsazsa: “én leszek a következő” Liz Taylor után

Plasztináltatnák Gábor Zsazsa testét halála után?

Gábor Zsazsa kénytelen eladni luxusházát