Tizenöt éve nyújtanak otthont szépkorúaknak Miskolcon

Az ünnepségen köszöntötték Farkas Bélát is ,aki nyitás óta lakója az otthonnak
Az ünnepségen köszöntötték Farkas Bélát is ,aki nyitás óta lakója az otthonnak - © Fotó: Kozma István
Miskolc – Fennállásának 15 éves évfordulóját ünnepelte az Aranykor Idősek Otthona a napokban, amely alkalomból családias ünnepséget is szerveztek az otthon lakóinak és dolgozóinak.

Születésnapi ajándék

Rézműves Gabriella, az otthon vezetője köszöntötte a megjelent vendégeket és lakókat az ünnepségen, majd Novák Józsefné, a terület önkormányzati képviselője tartott ünnepi beszédet. Megköszönte a dolgozók áldozatos munkáját, akik „a csodát hozzák a hétköznapok világába, mestereik a szakmának, és nagyon sokat jelentenek az otthon lakónak áldozatos munkájuknak köszönhetően”.

– Méltóságteljes öregkort kívánok mindenkinek, és azt, hogy a korral járó problémáik ellenére élvezzék az életet, a családjuk szeretetét, a társadalom megbecsülését – mondta, majd bejelentette, hogy a születésnap alkalmából tíz személyes filagóriát ajándékoz az otthonnak.

Az ünnepségen az Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola tanárai és növendékei adtak műsort, majd jubileumi emléklapokat adtak át. Így az otthon négy, a 2003. október 12-i nyitása óta itt dolgozó munkatársa mellett köszöntötték Farkas Bélát is, aki a nyitás óta lakója az otthonnak.

ÉM-HI