Magyarország

2011.06.29. 18:30

Szakszervezeti demonstrációk - A BRDSZ is demonstrált

Budapest  (MTI) - A Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete (BRDSZ) részt vett a LIGA Szakszervezetek által szerdára meghirdetett országos forgalomlassító akciókban, mert a rendvédelem területén eddig nem született megállapodás a kormánnyal - tájékoztatta a szervezet az MTI-t.

Budapest  (MTI) - A Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete (BRDSZ) részt vett a LIGA Szakszervezetek által szerdára meghirdetett országos forgalomlassító akciókban, mert a rendvédelem területén eddig nem született megállapodás a kormánnyal - tájékoztatta a szervezet az MTI-t.    A közlemény szerint a BRDSZ a tagszervezeteinek közreműködésével Mosonmagyaróváron, Püspökladányban, Debrecenben, Berettyóújfalun, Hajdúszoboszlón, Szeged-Szőregen, Gyöngyösön, Piliscsabán, Monoron, Kiskunhalason és Pécsett is jelen van.

    Mint írták, a megmozduláshoz azért csatlakoztak, mert a rendvédelem területén álláspontjuk szerint a mai napig nem született egyetlen olyan megállapodás sem a kormánnyal, amely feleslegessé tenné az ilyen demonstrációkat.     A belügyi szakszervezet hozzátette: hiányzik az a megállapodás, amely megnyugtatóan rendezi mind az aktív, mind a nyugdíjas munkavállalók helyzetét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!