Tizenháromra lapot húzott a hernádkaki férfi

Tizenháromra lapot húzott a hernádkaki férfi
© Fotó: police.hu
Hernádkak, Hernádnémeti – Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a férfival szemben, aki Hernádnémetiben és Hernádkakban több portára is betört, volt ahová kétszer is.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 18 éves hernádkaki férfival szemben.

Foró: police.hu Foró: police.hu ©

A gyanúsított 2017 májusában összesen tizenhárom portára tört be Hernádnémetiben és Hernádkakban. A férfi többek között rollert, gyerekhintát, mosógépet, kerékpárokat vagy éppen cigarettát, öngyújtót tulajdonított el.

Volt olyan alkalom, amikor este visszatért, hogy elvihesse a kiszemelt kerékpárt is, a délután már ellopott fűkasza mellé. Máskor is duplázni akart, de akkor tetten érték és elfogták a tolvajt.

n4006675

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


A helyszín
Hernádkak, Hernádnémeti - Lopással vádolja a rendőrség a 18 éves hernádkaki férfit. A gyanúsított fiatal férfi 2017 májusában összesen tizenhárom portára tört be Hernádnémetiben és Hernádkakban. A férfi többek között rollert, gyerekhintát, mosógépet, kerékpárokat vagy éppen cigarettát, öngyújt...