Tíz százalékkal olcsóbb áram – segít regisztrálni a fogyasztóvédelmi egyesület

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület segít azoknak, akiknek nincs internet-hozzáférésük, de szeretnének élni az E.ON által nyújtott 10 százalékos kedvezménnyel – tájékoztatott csütörtöki közleményében az egyesület.

Egy éven át 10 százalékkal olcsóbban juthatnak áramhoz az E.On azon fogyasztói, akik pontosan fizették a villanyszámlát, és internetes regisztráció mellett kérik ezt. A kedvezményre november 30-ig lehet jelentkezni. Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület országszerte segít azoknak, akiknek nincs internet-elérhetőségük.

A kedvezmény kizárólag internetes igénylés esetén lehetséges, telefonon vagy az ügyfélszolgálatokon keresztül nem lehet jelentkezni. Mivel az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület szeretné, ha minél többen igénybe tudnák venni a kedvezményt, olyanok is, akik nem rendelkeznek internetes hozzáféréssel, ezért irodáiban országszerte a fogyasztók rendelkezésére áll. A fogyasztókat arra kérik, vigyenek magukkal egy számlát, mivel az igényléshez azonosító adatok szükségesek.

Az egyesület központi budapesti irodája minden munkanapon 9 és 16 óra között a 06-1-311-7030-as telefonszámon ad felvilágosítást arról, hogy a fogyasztók mely irodához fordulhatnak segítségért a bónusz igényléséhez, illetve mi ezen irodák nyitvatartási ideje és elérhetősége.