Tíz hónapja ünnepelhetett idegenben három pontot a Mezőkövesd

Akt.:
Tíz hónapja ünnepelhetett idegenben három pontot a Mezőkövesd
Tíz hónapja ünnepelhetett idegenben három pontot a Mezőkövesd
Mezőkövesd – A labdarúgó NB II 6. fordulójában az Aqvital FC Csákvár vendégeként lép pályára a Mezőkövesd Zsóry FC együttese szombaton 19 órától.

Aqvital FC Csákvár – Mezőkövesd Zsóry FC (Csákvár, szombat, 19.00)

Benczés Miklós, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – A csapaton látszik a folyamatos fejlődés, és ez fontos. Az elkövetkezendő fordulók döntik el azt, hogy miként alakulnak az erőviszonyok a bajnokságban, miután még csak öt kör zajlott le. Ha túl leszünk mi is az igazi rangadókon, akkor leszünk besorolva, a cél természetesen az, hogy ezeket a meccseket is sikeresen vívjuk meg. A Csákvár jól kezdte a szezont, igazi meglepetés együttes, ennek ellenére nagyon szeretnénk, ha győztesen jönnénk le a pályáról, ugyanis legutóbb tíz hónapja ünnepelhetett idegenben három pontot a Mezőkövesd. A csákváriak folyamatosan építik be a fiatalokat a Puskás Akadémiáról, jó pár játékost ismerek, amikor Felcsúton dolgoztam, megfordultak a kezem alatt. Tehetséges labdarúgók, igazi támadófocit játszanak, ám mi is szeretnénk gólt, gólokat elérni és nyerni.

A kövesdieknél egyedül Bajzát sérült, rá nem számíthat Benczés Miklós.

A Mezőkövesd Zsóry FC tervezett kezdőcsapata: Ribánszki – Nagy J., Devecseri, Dvorschák, Fótyik – Takács, Tajthy – Molnár G., Rácz, Heffler – Máté.

ÉM