Tíz éve szolgál Mezőzomboron

Mezőzombor – 2005 óta folyamatosan Mezőzomboron teljesít szolgálatot a helyi református gyülekezetben Czetőné Hegedűs Aranka.

A jubileum apropóján a közelmúltban meg is emlékeztek erről a mezőzombori református templomban. Az ünnepségen Orosz István nagytiszteletű úr köszöntötte Czetőné Hegedűs Arankát, és köszöntőjében egyebek mellett elmondta, a mezőzombori református gyülekezet vezetője a 10 év alatt 42 gyermeket keresztelt meg, 28 fiatal konfirmált és 8 ifjú pár mondta ki előtte az igent házasságkötési szándékára. Mindemellett Czetőné Hegedűs Aranka Mezőzomboron kérte az áldást házasságára. A lelkipásztort ez alkalomból virággal köszöntötték, egy bibliát és egy új palástot is kapott ajándékba. Czetőné hegedűs Arankát a település lakosai mellett Radó Béla polgármester is köszöntötte.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s