BOON - PR cikk

2015.05.07. 12:51

II. Miskolc és térsége Family Perfect Day

<strong>Fitness-, Egészség-, Szépség és Divatfesztivál 2015. Kiállítás és Vásár, május 16. szombat, 9:00-tól.</strong>

Fitness-, Egészség-, Szépség és Divatfesztivál 2015. Kiállítás és Vásár, május 16. szombat, 9:00-tól.

Dancearena Nemzetközi Táncverseny - Miskolc testvérvárosainak részvételével!

 

Helyszín: Miskolc, Jégcsarnok, 2-es Jégpálya

A rendezvény sztár fitness prezenterei: Schobert Norbi, Sifi és a Kangoo Team, Czanik Balázs, Tatarek Rezső, a Rising Star döntősei közül Singh Viki, Fehérvári Gábor Alfréd, műsorvezető: Molnár Andrea

Egész nap két színpadon családoknak szóló programok!

 

Kiállítás és Vásár

 

Ez az egyetlen olyan országos, tematikus családi Fesztivál, ahol egyetlen látogatással olyan információk birtokába jut a látogató, amelyek segítségével változtathatnak egészségükön. Betekintést nyerhetnek a tánc, különböző műfajaiba megismerkedhetnek különböző sportágakkal.

Egészségmegőrző előadások, egészségügyi szűrések, állapotfelmérések, egészséges ételek kóstolása.

Egész nap óriás csúszda, ugráló vár, kreatív játszóház, arcfestés,  meglepetés programok, TOMBOLA sorsolás, lézerharc, kapura rúgó verseny , sportágbemutatók, neves sportolókkal találkozhatunk és sok-sok meglepés vár minden kicsit és nagyot! Ingyenes gyermekmegőrző! Fotózási lehetőség Fitt Endivel a fesztivál kabala figurájával!

A Fesztiválra jegyek kedvezményes áron kaphatóak: a Norbi Update-ben, az M1 Fitnessben, az Életfa Központban, az Oxy Day Spa-ban és a Szinvapark emeletén a Chili Divatban május 10-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!