Friss hírek

2009.12.23. 11:38

Ünnepi menetrend a MÁV-nál

<p>Szerdán a pénteki, csütörtökön a szombati menetrend szerint közlekednek a vonatok. Karácsonykor és szilveszterkor ünnepi menetrend lesz érvényben - tájékoztatott a vasúttársaság szerdán.</p>

December 23-án a pénteki menetrend szerint közlekednek a szerelvények, míg december 24-én a szombati menetrend lesz érvényben. Karácsony két napján, azaz 25-én és 26-án az ünnepi menetrend szerint járnak majd a vonatok.

Szilveszterkor hasonlóan módosul majd a vonatok indulása. December 31-én - csütörtökön - a pénteki, január 1-jén a szombati, január 2-án pedig ünnepnapi menetrend lesz érvényben. Január 3-tól a megszokottak alapján járnak majd a szerelvények.

Az ünnepek ideje alatt a MÁV a legforgalmasabb vonalakon - a lehetõségek szerint - több kocsival indítja a szerelvényeket. A két ünnep között azonban a csökkenõ igények miatt egyes vonatok nem járnak majd. A MÁV-Start azt javasolja mindenkinek, hogy a forgalmas idõszakokban elõvételben vagy az interneten vegyen jegyet és a menetrendrõl tájékozódjon indulás elõtt a www.mav-start.hu weboldalon vagy a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT 06/40-49-49-49-es telefonszámán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!