“Tiszteletjáték” a cellában

Miskolc – A fiatalkorúak börtönében kedvtelésből bántalmazták cellatársukat.

Új büntetőügy tárgyalását kezdi meg a Miskolci Törvényszék június 9-én, kedden. A vádirat szerint a fiatalkorú L. D. és társai ellen 18. életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal, többek által elkövetett szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt indult a büntetőeljárás.

Speciális módszerek

A vádlottak a fiatalkorúak büntetés-végrehajtási intézetében puszta kedvtelésből bántalmazták egy zárkatársukat „combozással” (a sértett kiáll a zárka közepére és a többiek a combját rugdossák – a szerk.), „kutyajátékkal” (a „Ki a kutya?” kérdésre adott választól függően ököllel ütik a sértettet – a szerk.), illetve az előzőekhez hasonló „tiszteletjátékkal” (akit kérdésre nem tisztel, ő üti a sértettet) és „papucsozással” (a sértettet papuccsal ütik azért, hogy az ütlegelés nyoma ne látszódjon). Emellett több alkalommal szexuális erőszak bűntettét is elkövették a vádirat szerint a vádlottak.

ÉM-SZB0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s