Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.24. 09:41

Garázdákat fogtak el a rendőrök - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított nyomozást Gy. József 46 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. január 23-án délután egy nyíregyházi lakóövezetben egyik szomszédjával korábbi nézeteltérésük miatt szóváltásba keveredtek, minek következtében az elkövető egy baltával, egy hólapáttal valamint egy vasrúddal támadt a 60 éves szomszédra.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított nyomozást Gy. József 46 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. január 23-án délután egy nyíregyházi lakóövezetben egyik szomszédjával korábbi nézeteltérésük miatt szóváltásba keveredtek, minek következtében az elkövető egy baltával, egy hólapáttal valamint egy vasrúddal támadt a 60 éves szomszédra.  A bűncselekmény során a férfi nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. A nyíregyházi rendőrök a garázda férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Károly 33 éves nagyhalászi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2013. január 23-án délután, Nagyhalász belterületén megállította volt élettársát, akivel korábbi konfliktusukból adódóan szóváltásba keveredett, melynek során a nőt egy alkalommal, puszta kézzel bántalmazta. A sértett a bűncselekmény során, nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a garázda férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

Tolvajok őrizetben

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecser Rendőrőrse lopás elkövetése miatt indított szabálysértési eljárást B. Zsolt 29 éves nyírbogdányi lakos ellen, aki 2013. január 23-án délelőtt egy Nyírbogdány külterületén található erdőből fát kísérelt meg eltulajdonítani, amikor a demecseri rendőrök cselekménye közben tetten érték. A férfi a rendőröket meglátva, menekülni kezdett, de nem jutott messzire, az egyenruhásoknak sikerült elfogniuk a tolvajt. A rendőrök a férfit, elfogását követően a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást Á. Csaba 37 éves, valamint Sz. Mónika 24 éves nagycserkeszi lakosok ellen, akik 2013. január 23-án egy Nagycserkesz kületrületén található erdős részről akácfát vágtak ki és kíséreltek meg eltulajdonítani. A rendőrök a két tolvajt elfogták, és szabálysértési őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást T. Zsolt 19 éves, T. Róbert 24 éves, K. Attila 27 éves, valamint T. Kálmán 31 éves tiszadobi lakosok ellen, akiket a tiszadobi rendőrőrs járőrei 2013. január 23-án délután egy tiszadobi erdőben tetten értek, amikor fát kíséreltek meg eltulajdonítani. A rendőrök a tolvajokat, elfogásukat követően szabálysértési őrizetbe vették.

Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!