Rendőrségi felhívás – Segítségnyújtás elmulasztóját keresik

Rendőrségi felhívás - Segítségnyújtás elmulasztóját keresik
Rendőrségi felhívás - Segítségnyújtás elmulasztóját keresik - © Fotó: police.hu
Tiszaújváros – A tiszaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy közlekedési baleset során segítségnyújtás nélkül elhajtó sofőr megtalálásához.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya 05050/137/2019. bűnügyi szám alatt eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2019. február 21-én 5 óra 40 perckor a 35-ös számú főúton közlekedett egy piros színű Suzuki típusú gépjármű Nagycsécs irányából Sajószöged felé. Egy ismeretlen személy eközben az általa vezetett gépkocsival előzni kezdett egy ismeretlen autót. Az ismeretlen sofőr azonban csak úgy tudta az előzést befejezni, hogy a Suzuki vezetője a járművét egy hirtelen mozdulattal jobbra kormányozta. A manőver következtében a Suzuki megcsúszott, majd többször tetején átfordult és a vízelvezető árokban került nyugalmi helyzetbe.

A baleset során a Suzuki sofőrje könnyű sérülést szenvedett, azonban a baleset feltételezett okozója a helyszínről megállás nélkül ismeretlen helyre távozott.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a fent megjelölt időpontban és útszakaszon közlekedő sofőrök azonosítása és tanúkihallgatása.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, vagy látta az esetet hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –Tiszaújváros.
BOON.HU


hirdetés