Kidőlt fához riasztották a tűzoltókat Tiszalökön

Akt.:
Kidőlt fához riasztották a tűzoltókat Tiszalökön
Hajdú-Bihar – Leégett az étel péntek reggel Debrecenben, a Sumen utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók átszellőztették a lakást és a lépcsőházat.

Teljes terjedelmében lángolt egy személygépkocsi az M35-ös autópályán, a Pródi lehajtónál. Az autóban két ember utazott, ők időben eltudták hagyni a járművet. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Tiszalök közelében a 3612-es számú úton kidőlt fához riasztották a tűzoltókat. A hajdúnánási hivatásos egység motoros láncfűrésszel eltávolította a kidőlt faágat.

Pénteken egy személygépkocsi és egy mezőgazdasági munkagép ütközött össze Püspökladányban, az Erdő utcában. A személygépkocsiban ketten utaztak, akik közül egy ember beszorult a járműbe, őt a püspökladányi hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezéssel szabadítottak ki.

Viharos szél négy fát borított az úttestre Tiszacsege közelében, a 3316-os számú úton. Az egyeki önkormányzati tűzoltók két motoros láncfűrésszel távolították el a forgalmi akadályt képező fákat.ű

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Tiszaújváros.
BOON.HU


hirdetés