Hétvégén startol a Jabil 1/3 Maraton

Akt.:
Hétvégén startol a Jabil 1/3 Maraton
2018-ban eddig több mint 1000 sportolót mozgatott meg a Jabil 3 próba – ennyien vettek részt összesen a kerékpár és úszás próbákon. Az idei sorozat is a futással zárul, június 30-án állhatnak rajtvonalhoz a sportolók.

A sportrendezvény sorozat már 12. alkalommal várja a lelkes amatőr és profi sportolókat a kerékpár, úszás és futás próbákra. Az esemény népszerűségének oka lehet, hogy az egyes felvonások nem csak az egészségről, a sport öröméről szólnak: a résztvevők óriási közösségi élménynek a részesei is, emellett minden fordulóban garantált ajándékokkal térhetnek haza és jó eséllyel indulhatnak a sorsoláson is az értékes nyereményekért.

A futás próbán 14 km-es vagy 7 km-es távok teljesíthetők váltó vagy egyéni kategóriában, a kispróbán 3,5 km-en indulhatnak a résztvevők. A legrövidebb idő alatt célba érkezők pénzjutalomban is részesülnek, az első helyezett 50.000 Ft-tal lesz gazdagabb, továbbá ezen az estén derül ki az is, hogy ki lehet boldog tulajdonosa a fődíjnak, a 2 személyre szóló wellness hétvégének.

A névadó Jabil elkötelezett a sport mellett, és odafigyel arra is, hogy a kisebbek is jól szórakozzanak a futás pórbán. A Triatlon Nagyhét első napján ezért gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket a Jabil sátornál a tiszaújvárosi Főtéren.

A Jabil futás június 30-án 16:00-kor rajtol, a helyszíni regisztráció 11:30-től lehetséges.

– PR cikk –hirdetés