„Butaságnak tartom azt, hogy nem lehet kétszer ugyanabba a folyóba lépni”

Akt.:
„Butaságnak tartom azt, hogy nem lehet kétszer ugyanabba a folyóba lépni”
© Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 3. fordulójában megyei meccset is rendeztek szombaton.

Cigánd SE – Sajóbábonyi VSE 3-1 (1-0)

Cigánd, 200 néző. V.: Szigetvári.

Cigánd SE: Hrabina – Répási, Kovács G., Molnár L. (Fehér), Baksa (Horváth A.), Zanko, Engel, Kis, Varga, Jóni (Timkó), Fodor. Edző: Prisztács Tamás.

Sajóbábony: Jakab – Molnár M., Icsó (Lázi), Balogh D. (Balogh M.), Tátrai, Tóth I., Erdei Nagy, Sebők, Horváth Sz., Fazekas, Tucsa. Edző: Kriston István.

G.: Molnár L., Tóth I. (öngól), Engel, ill. Sebők. Jók: Molnár L., Kis, Varga, Engel, ill. Tucsa, Tátrai, Fazekas, Molnár M., Sebők.

Prisztács Tamás: – Számunkra kötelező volt most a hazai pályán pontokat szerzeni. Több játékvariáció után sikerült ezt teljesítenünk amellyel meg lett a győzelem.

Kriston István: – Az első félidőben nem nyújtottuk azt a teljesítményt ami elvárható lett volna, viszont a másodikban sok lehetőségünk adódott amivel nem tudtunk élni.


Szolnoki MÁV – FC Tiszaújváros 3-1 (2-0)

Szolnok, 300 néző. V.: Hanyecz.

Szolnok: Molnár – Ágoston, Horgosi (Kovács L.), Tisza, Simon, Kun (Sitku), Annus (Nádházi), Karacs, Szabó R., Papp, Földi. Edző: Tóth Tibor.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Burics, Pap (Lipusz), Faggyas (Nagy D.), Bussy, Nagy P., Orosz, Illés, Kertész, Papp (Lippai), Molnár M. Edző: Gerliczki Máté.

G.: Simon (2), Tisza, ill. Nagy P. (11-esből). Kiállítva: Ágoston (54.). Jók: az egész csapat, ill. Molnár M., Bussy, Orosz.

Tóth Tibor: – Először is szeretnék is gratulálni a Tiszaújváros csapatának, egy nagyon szimpatikus ellenfelet ismertem meg bennük. A bajnokság egyik legkreatívabb és legjobban felépített játékát játszó csapata. Rengeteg helyzetet kihagytak, az volt a mérkőzésen a döntő, hogy ki rúgja az első gólt. Nekünk kevés helyzetből sikerült jó százalékkal a kapuba találnunk ez döntött a javunkra.

Gerliczki Máté: – Nehezen emészthető úgy a vereség, hogy annyi helyzetünk volt, hogy az első 25 percben el kellett volna dönteni, 2-0 után pedig meg kellett volna fordítani a mérkőzést. Butaságnak tartom azt, hogy nem lehet kétszer ugyanabba a folyóba lépni, saját példánk mutatja, hogy mégis lehet. Tavaly háromból három vereség után a negyedik helyig meneteltünk, senkinek ne legyen kétsége, hogy ezúttal is feltámadunk.


Jászberényi FC – Tállya KSE 1-1 (1-0)

Gyöngyös, 70 néző. V.: Tamási.

Jászberény: Menczeles – Szemere, Szőllősi (Hevesi-Tóth), Bálint (Ludasi), Fejes, Herczeg (Szanku), Ilkovics, Szanyi, Farkas, Svedjuk, Sándor. Edző: Arany László.

Tállya KSE: Tarr – Ondó, Paranai (Mihálszki), Németh D., Minczér, Zimányi (Németh B.), Nyitrai, Lippai, Turcsik, Bihari, Bocsi (Kovács). Edző: Uray Attila.

G.: Svedjuk, ill. Ondó. Kiállítva: Ilkovics (70.), Svedjuk (76.). Jók: senki, ill. az egész csapat.

Arany László: – Már az első félidőben el kellett volna dönteni a mérkőzést, a másodikban már nem a játékosok voltak a főszereplők…

Uray Attila: – A mérkőzés előtt kiegyeztem volna az egy ponttal, de az utolsó öt percben két óriási ziccert hibáztunk el. Úgy gondolom, hogy a Jászberény ellen idegenben kevesen fognak pontot szerezni.

– ÉM –


Illusztráció - Az NB III Keleti csoport 2018/19-es idényének őszi menetrendje
A labdarúgó NB III Keleti csoport 2018/19-es tavaszi idényének órarendje. 1. forduló, augusztus 4-5. Szo., 17.00: Cigánd SE – Jászberényi FC Szo., 17.00: Szolnoki MÁV FC – Salgótarjáni BTC Szo., 17.00: Debreceni EAC – Putnok FC Szo., 17.00: Eger SE – FC Tiszaújváros Szo., 17.00: Füzesgyarmat...Tiszaújváros.
BOON.HU


hirdetés