A Mikulással futottak versenyt a tiszaújvárosi gyerekek

Jó hangulatú volt az örömfutás
Jó hangulatú volt az örömfutás - © Fotó: EF
Tiszaújváros – Böngészés közben találtam rá az 1. TS Mikulásfutás nevezetű eseményre az egyik közösségi oldalon. Rögtön felkeltette az érdeklődésem, így felkerestem Tóth Csabát, aki az egyik fő mozgatórugója volt a sportrendezvénynek.

„Rájöttem, hogy a futás – a szabadságérzet mellett – folyamatos koncentrációt igényel, futás közben az embernek méterről méterre le kell győznie önmagát, lehet gondolkodni és bár mindeközben fizikailag többször megtörhetünk, a végén örömmel nyugtázzuk, hogy elértük a célt – mozogtunk!” – mondta Csaba.

Hagyományt teremtve

Hagyományteremtő céllal jött létre ez a kezdeményezés. Szeretnék, ha minél több embert mozgatna meg a futás és a sport.

„Mindenki saját edzettségi szintjéhez igazíthatta a lefutni kívánt távot, mert ez nem egy verseny volt. Azt szerettük volna, ha mindenki jól érzi magát és közben büszkeség tölti el a saját teljesítménye miatt” – ismertette a főszervező.

ÉM-EF


Jótékonysági Mikulás-futást rendeztek Miskolcon
Miskolc - A Nomád Sport Alapítvány – az Avalon Parkkal közösen – december 9-én, vasárnap, Miskolctapolcán már 4. alkalommal rendezte meg a Jótékonysági Mikulás-futást. A Zámbor Zoltán által vezette szervezők két távot kínáltak a futás szerelmeseinek. Míg 2 km-en elsősorban a gyermekek és szüleik,...

Holnap ismét futnak
Miskolc - A Rotary-Zip’s Mikulás futáson több mint kétezren állnak rajthoz Miskolcon csütörtökön. A Rotary Club Miskolc az idén is megrendezi a már hagyományosnak mondható Mikulás futást, december 6-án, Miskolcon, 14 órától. Az eseménnyel kapcsolatban kedden sajtótájékoztatót tartottak, a névadón...Tiszaújváros.
BOON.HU


hirdetés