Tiszaújváros hírei

2019.03.06. 17:03

Sikeres Észak Állásbörze Tiszaújvárosban

Tiszaújváros - Munkát keresőkkel és munkahelyet kínálókkal telt meg kedden a tiszaújvárosi Derkovits Kulturális Központ.

Tiszaújváros - Munkát keresőkkel és munkahelyet kínálókkal telt meg kedden a tiszaújvárosi Derkovits Kulturális Központ.

A kezdés előtt már fél órával is hosszú sor kígyózott tegnap délelőtt a Derkovits Kulturális Központ bejárata előtt. Az emberek a tiszaújvárosi Észak Állásbörze kezdetére várakoztak. A kapuk kinyitása után pedig egészen a délutáni zárásig sok százan fordultak meg a kéttucatnyi standnál, ahol cégek, szervezetek kínáltak munkalehetőségeket.

Állások tárháza

Azért „csak” ennyi cég vett részt az állásbörzén, mert a rendelkezésre álló hely véges volt, így volt olyan munkáltató, amely már nem fért el a helyszínen. A cégek főként fizikai ­munkára kerestek jelentkezőket, szerelőket, különböző szakmunkásokat, karbantartókat, elektroműszerészeket, de gépész- és villamosmérnököket is. Nem túlzás azt mondani, hogy aki munkát keresett, az meg is találta ezen a napon.

Az állásbörze megnyitóján a házigazda város nevében Molnár István önkormányzati képviselő, a városüzemeltetési bizottság elnöke köszöntötte az állásbörzét, örömét fejezve ki, hogy egy ilyen népszerű rendezvény helyszíne lehetett a város. Az Észak-Magyarország és a Borsod Online nevében Uri Mariann főszerkesztő beszélt arról, hogy az idén 75 éves lap és a 18 éves hírportál nagyon fontos tervekkel vágott neki az esztendőnek. Többek között szeretnénk még szorosabbra fűzni a kapcsolatot az olvasóinkkal, és az állásbörze kiváló lehetőség arra, hogy az olvasótábor munkát kereső és munkát kínáló rétegét összehozzuk egymással.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!