Tiszaújváros hírei

2018.04.26. 13:26

Phoenix KK: mindenki hozzátett a sikerhez

Tiszaújváros - A férfi kosárlabda NB I/B Zöld csoportjában a Bajai Bácska FKE együttesét fogadta a Tiszaújvárosi Phoenix KK csapata.

Tiszaújváros - A férfi kosárlabda NB I/B Zöld csoportjában a Bajai Bácska FKE együttesét fogadta a Tiszaújvárosi Phoenix KK csapata.

Férfi kosárlabda NB I/B Zöld csoport, negyeddöntő, 1. mérkőzés

Tiszaújvárosi PKK – Bajai Bácska FKE 88-62 (18-13, 22-14, 25-20, 23-15)

Tiszaújváros, 150 néző. V.: Lengyel, Gergely Cs., Földi.

Tiszaújvárosi Phoenix KK: Piukovics (8/3), Gáspár B. (16), Szilasi (-), Endrész (8), Jackson (14). Csere: Pöstényi (9/3), Kiss B. (2), Orosz (4), Bakos (-), Szabó N. (13), Pongrácz (14/3), Kovács Z. (-). Edző: Szendrey Zsombor.

Szendrey Zsombor: – Ha őszinte akarok lenni, azt kell mondjam: nem hittem ilyen különbségű sikerben, de még a győzelemben is kételkedtem, mert az edzések nem úgy zajlottak a héten, ahogy elterveztem. De ahogy a meccs előtt is mondtam: a fiúk mindent félre tudnak tenni egy meccsre, és akár az életüket is adják egy sikerért, maguk mögött hagyva a hétköznapok szürkeségét. Mindenki hozzátett a mai sikerhez, és készülünk a vasárnapi visszavágóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!