Tiszaújváros hírei

2017.04.03. 17:06

Phoenix KK: Kiszurkolták a győzelmet Egerben

Tiszaújváros - A férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának 22. fordulójában Egerben vendégszerepelt a tiszaújvárosi kosarasok.

Tiszaújváros - A férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának 22. fordulójában Egerben vendégszerepelt a tiszaújvárosi kosarasok.

EKE Eger KOK – Tiszaújvárosi Phoenix KK 64-66 (21-15, 7-25, 17-18, 19-8)

Eger, 150 néző. V.: Józsa, Győrki, Szilágyi.

Tiszaújvárosi Phoenix KK: Kilyén (2), Szabó N. (5), Papp (12), Pöstényi (2), Hill (21). Csere: Pongrácz (3/3), Benőcs (6), Kovács Z. (6), Mayer (4), Magyar (2), Szilasi (3/3). Vezetőedző: Szendrey Zsombor.

Szendrey Zsombor: – Az első félidőben nagyon szépen játszottunk. Amit elkezdtünk másfél hónapja változtatni, az kezdett kijönni, el tudtunk lépni az ellenféltől. A harmadik negyedben ezt tartottuk, a negyedikben azonban a játékvezetői tévedések miatt sok faultot nem kaptunk meg, és fejben ez megzavarta a csapatot, kevés pontot szereztünk. Örülünk, hogy így is meglett a siker fiatal kosarasunknak, Mayer Ákosnak köszönhetően. Jó ilyen szájízzel befejezni az alapszakaszt, köszönjük a buzdítást a maréknyi szurkolótábornak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!