Friss hírek

2006.12.16. 05:56

Bush: Cheney leszbikus lánya szerető anya lesz

<p>George Bush amerikai elnök egy pénteken megjelent interjúban közölte: szerinte Dick Cheney alelnök leszbikus lánya szerető anya lesz, és örül annak, hogy gyereke születik. Korábban Bush a tradicionális családmodell mellett állt ki, kijelentve, hogy egy gyereknek szüksége van egy házasságban élő anyára és apára is.</p>

A People magazinnak adott exkluzív interjúban arra a kérdésre, még mindig úgy gondolja-e, hogy egy gyerek felneveléséhez egy nő és egy férfi szükséges, George Bush azt válaszolta: szerinte Mary szerető anya lesz, és örül a boldogságának.

A Washington Post december hatodikán adta hírül, hogy a 37 éves Mary Cheney gyereket vár. A lap megszólaltatta az amerikai alelnököt, aki elmondta: nagyon várják hatodik unokájuk megszületését. Azt, hogy milyen módon kerül áldott állapotba Mary Cheney, nem tudni. Az alelnök lánya 15 éve él együtt barátnőjével, a 45 éves Heather Poe-val. Kapcsolatuk történetét önéletrajzi könyvében is megírta idén megjelent könyvében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!