Tisza Tibor és a DVTK-ba igazolása

Tisza Tibor
Tisza Tibor - © Fotó: ÉM-archív
Hetek óta téma a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának háza táján Tisza Tibor esetleges Diósgyőrbe szerződése.

Bár sok szurkoló kész tényként könyvelte el, hogy a válogatottat is megjárt, az NB I-es pályafutását Diósgyőrben kezdő labdarúgó visszatér az Avas-aljára, azonban ez a mai napig nem történt meg, és bár a játékos és a DVTK vezetése már tárgyalt egymással, az Észak-Magyarország értesülése szerint az elkövetkező egy-két hétben biztosan nem fogják bejelenteni, hogy Tisza Tibor a Diósgyőr játékosa lett.

Úgy tudjuk, hogy a szabadon igazolható csatár egyénileg készül Debrecenben, értesülésünk szerint több ajánlata is van itthonról, de külföldről is érdeklődnek iránta. Mivel a támadó karrierjének folytatása szempontjából ez utóbbiakat részesíti előnyben, így csak akkor van jó esély arra, hogy a piros-fehérek játékosa legyen, ha a külföldi lehetőségek közül nem realizálódik egy jobb ajánlat. Mivel azonban nemzetközi átigazolási piac még nem indult be, a nyugat-európai kluboknál csak ezekben a napokban kezdődik el az igazi munka a szabadságok letelte után, így ezeknek a sportszervezeteknek – szemben az idényt korán kezdő magyarokkal, köztük a Diósgyőrrel – eddig még kevésbé volt sürgős, hogy megoldják átigazolási gondjaikat. Ez a helyzet az elkövetkező 1-2 hétben változhat.


Csatár és kapus

Újabb játékos szerződését – bár a szurkolók nagyon várják – hétfőn sem jelentette be a diósgyőri labdarúgócsapat vezetése.

Megjött Gallardo

Megérkezett Magyarországra, Miskolcra Francisco Gallardo, aki kedden áll edzésbe.

Köteles ügye még nem zárult le végleg

Elviekben van a DVTK-nak még egy kapusa. Nem a Bőcs Sportnak az idén kölcsönadott Giák Tamásról van szó, a vele kötött szerződés csütörtökön lejár, így ő szabaddá válik.

DVTK: Négy jelölt a kapusposztra

Miskolc, Diósgyőr – Új fiú a szombati edzőmeccsen nem volt a DVTK csapatában, sem a kezdőben, sem a cserepadon, az eddigi egyetlen új szerzemény a spanyol Gallardo hétfőn érkezik meg Miskolcra és a tervek szerint kedden áll edzésbe.