Tinédzserlányt halála Salgótarjánban – megölték, de nem erőszakolták meg az áldozatot

Az teljesen biztos, hogy megölték, azonban nem erőszakolták meg azt a 15 éves lányt, akinek holttestét vasárnap találták meg Salgótarján külterületén egy hétvégi házban. A rendőrség szerint még azt sem tudni, hogyan került a házba a lány teste. Az áldozatot egyébként azonosították, egy szombaton eltűnt salgótarjáni lányról van szó.

A 15 éves lány holttestét Salgótarján külterületén, egy Pécskő-szilvási hétvégi házban találták meg. Az első hírek szerint gyilkosa meg is erőszakolhatta. Ezt azonban a rendőrség cáfolja.

Medve Judit, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a lányt a hétvégi ház tulajdonosa találta meg. Egyelőre nem tudni, hogyan került a test a házba, a lánynak – akit közben azonosítottak – nem volt köze az épülethez. A rendőrség arról nem kíván nyilatkozni, hogy milyen állapotban találták meg a lányt, így arról sem hogy gyilkosa megfosztotta-e a ruháitól vagy sem. Annyi tudható, hogy a testén sérülések nyomai látszottak és az is biztos, hogy gyilkosa nem erőszakolta meg. Az szintén bizonyos, hogy a lányt megölték, a gyilkost még keresi a rendőrség. Medve Judit hozzátette, hogy a lányt valóban azonosították, családja még szombaton jelentette be az eltűnését.