Tiltott prostitúció Miskolcon

Akt.:
Tiltott prostitúció Miskolcon
Miskolc, Sátoraljaújhely, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. július 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2016. július 22-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság egy-egy fővel tiltott prostitúció, illetve az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése, míg a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy férfival tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai két elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s