Tiltott kéjelgőt fogtak Miskolcon

Tiltott prostitúció - illusztráció
Tiltott prostitúció - illusztráció
Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. szeptember 20-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. szeptember 20-án két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság M. László 47 éves farkaslyuki lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyt 5 óra 25 perckor Farkaslyuk belterületén igazoltatták a rendőrök, aki személygépkocsiját annak ellenére vezette, hogy az Ózdi Rendőrkapitányság korábban a járművezetéstől eltiltotta. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci járőrök további egy nővel szemben tiltott prostitúció elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi rendőrök egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően a szerencsi egyenruhások további két, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött férfit fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s