Tiltott kéjelgőt fogtak Miskolcon a rendőrök

Akt.:
Tiltott kéjelgőt fogtak Miskolcon a rendőrök
Miskolc, Mezőkövesd, Encs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. április 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Miskolci- és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság 2016. április 29-én tulajdon elleni szabálysértés – bolti lopás – elkövetése miatt egy-egy férfival szemben indított eljárást. A miskolci rendőrjárőrök továbbá egy nővel szemben alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést tiltott prostitúció elkövetése miatt, míg az encsi egyenruhások egy férfival szemben azért, mert járművét az eltiltás hatálya vezette.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai továbbá egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Ideiglenes megelőző távoltartást a miskolci egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s