Tiltott kéjelgőt fogtak Miskolcon

Tiltott prostitúció - illusztráció
Tiltott prostitúció - illusztráció
Edelény, Miskolc, Ózd, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. november 8-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. november 8-án öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. Attila 34 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy megjelent egy miskolci családi házban, annak ellenére, hogy attól korábban a Miskolci Rendőrkapitányság ideiglenes megelőző távoltartását rendelte el. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci-, a szerencsi- és az edelényi rendőrök további két, illetve egy-egy személlyel szemben tiltott prostitúció, garázdaság, és a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi és a tiszaújvárosi rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s