Friss hírek

2009.10.11. 10:27

Tarlós István nem lesz jelen a holnapi közgyûlésen

<p>Nem vesz részt a Fõvárosi Közgyûlés hétfõi ülésén Tarlós István, a Fidesz frakcióvezetõje, mert aznap 30 órás villámlátogatásra utazik Brüsszelbe, az Európai Parlamentbe - a fõvárosi politikus ezt maga közölte vasárnap. Tarlós István jelezte: kéréseik ellenére a városvezetés egész szeptemberre nem hívta össze a testületet, most pedig pont arra a napra tették, amire kérték, hogy ne. A fõvárosi frakcióvezetõ hozzátette: más elfoglaltsága miatt nem lehet jelen az ülésen, és nem bojkottálja azt, mint ahogy korábban a szocialista párt kommentált egy másik esetet.</p>

Október 12-én, hétfõn reggel 7.30-kor tartják meg azt a rendkívüli ülést, amelyet a fõvárosi Fidesz-KDNP frakciószövetség kezdeményezett, és amelyen egyebek mellett a Rác-fürdõ projekt helyzetével foglalkoznak a képviselõk. Ugyanezen a rendkívüli ülésen tárgyalhatja a testület Demszky Gábor fõpolgármester javaslatait a fõvárosi cégek javadalmazási gyakorlatának felülvizsgálatáról, illetve a BKV Zrt. igazgatóságának és felügyelõbizottságának személyi kérdéseit. Ugyancsak október 12-én este 18.30-ra hívta össze a fõpolgármester a közgyûlés rendes ülését, amelyet szeptember utolsó csütörtökén Demszky Gábor hivatalos brüsszeli tárgyalásai miatt el kellett halasztani. Az ülést szükség esetén másnap is folytathatja a testület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!