Tévén keresztül üzen Róbertnek a felesége – Színes Bulvár Lap

Tévéműsoron keresztül küld biztató üzeneteket a móri mészárlás egyik gyanúsítottjának felesége. Az asszony szerint februárban elfogott férje orvosi kezelésre szorul, nem tudja feldolgozni, hogy nem lehet a családja mellett – írja a lap. Az asszony két gyermekével a láthatás minden pillanatát kihasználja, múlt hét pénteken hat órát várakozott csak azért, hogy negyed órára láthassa férjét. […]

Tévéműsoron keresztül küld biztató üzeneteket a móri mészárlás egyik gyanúsítottjának felesége. Az asszony szerint februárban elfogott férje orvosi kezelésre szorul, nem tudja feldolgozni, hogy nem lehet a családja mellett – írja a lap.
Az asszony két gyermekével a láthatás minden pillanatát kihasználja, múlt hét pénteken hat órát várakozott csak azért, hogy negyed órára láthassa férjét. Megtudta, hogy párja cellatársának van televíziója és azóta az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában sms üzeneteket küld nap mint nap férjének.
A gyanúsított eleinte azt hitte, hogy 8 évnél többet nem fog börtönben tölteni, most azonban – a lap információi szerint – már úgy gondolja, hogy akár élete végéig is a cella fogságában maradhat.