Tetten érték a miskolci szesztolvajt

Tetten érték a miskolci szesztolvajt
Miskolc, Szerencs, Encs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. szeptember 1-jén történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. augusztus 31-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. István 45 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyt 7 óra 20 perckor az egyik miskolci áruházban több üveg szeszes ital eltulajdonítása közben érték tetten az üzlet biztonsági őrei, akik a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartották a tolvajt. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci és az encsi rendőrök további egy-egy személlyel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a tiszaújvárosi egyenruhások két, míg a szerencsi és az encsi rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további 12 esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s