Testét árulta a miskolci nő – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Testét árulta a miskolci nő – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Miskolc, Sátoraljaújhely – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. július 15-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Miskolci Rendőrkapitányság 2015. július 15-én két nőt vett szabálysértési őrizetbe. A járőrök a borsodi megyeszékhelyen egy asszonnyal garázdaság, míg egy másik nővel szemben tiltott prostitúció miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Alosztályának munkatársai 13 óra 50 perckor Miskolcon fogták el a hatóságok által körözött Cs. Józsefet. A 36 éves helyi lakossal szemben a Miskolci Járásbíróság korábban járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. Az elfogott férfit a rendőrök előállítását követően bűnügyi őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tizenhárom esetben jutott a hatóság tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –