Terry újabb vizsgálata

London – Újabb orvosi vizsgálaton esett át John Terry, a Chelsea védője. Az angol válogatott csapatkapitányát a vasárnapi, Arsenal elleni Ligakupa döntőben, a második félidő közepén rúgta fejbe az ellenfél egyik játékosa.

A védő eszméletlenül esett össze, majd kórházba szállították, innen azonban hamarosan kiengedték és a meccs után már a csapattársaival ünnepelhette a Chelsea Ligakupa győzelmét. A védőnek azóta jól van, de újra meg kell vizsgálni. ” Mindenkit megnyugtatunk, a CT-s vizsgálat csak rutin eljárás volt. Más hasonló eseteknél is ugyanígy járnak el az orvosok” – áll a klub hivatalos közleményében. A vizsgálat szerint egyébként a védőnek megfelelő az állapota.

Terry a rúgás óta egyébként szédülésre és fejfájásra panaszkodik, így hamarosan egy ideggyógyász is megvizsgálja, ezután derül majd ki, hogy mikor léphet újra pályára.

Terry-t a vasárnapi Ligakupa második félidejében rúgta fejbe Abou Diaby. A játékos az eset után elvesztette az eszméletét, percekig ápolták a pályán, majd nyakmerevítővel és oxigén maszkkal az arcán hordágyon vitték le a pályáról. Az eset után Terry-t azonnal kórházba szállították, ahol kiderült, hogy nincs komoly baja. A játékos már a mérkőzés után visszatért csapatához és együtt ünnepelte társaival a Chelsea 2-1-es Ligakupa győzelmét.

A Chelsea szombaton a Portsmouth ellen vív angol bajnokit, majd kedden a Porto ellen játszanak a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének második mérkőzésén.