Friss hírek

2010.09.19. 05:39

Vadásznap a Gödöllői Királyi Kastélyban

<p>Immár harmadik alkalommal rendeznek Vadásznapot a Gödöllői Királyi Kastélyban vasárnap. Számos programmal várják azokat, akik be szeretnének pillantani a vadászat világába - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Holub Katalin, az intézmény sajtófőnöke.</p>

A Királyi Kastélyban idén ősszel harmadik alkalommal tartják meg a Gödöllői Vadásznapot. Vasárnap reggel vadászkürtök szavára tárja ki kapuit a Kastély. Fellép majd a Vadászkamara Kürt együttes, de lesz vadász-íjász verseny is a kastélyparkban. Őserdei Vadászatok Afrikában címmel Hidvégi Béla, világjáró magyar vadász tart előadást a Barokk Színházban. A gyerekek megnézhetik a Csodaszarvas című bábjátékot az Aranyszamár Bábszínház előadásában.

A Kastélyparkban egész nap íjászbemutatóval, solymászbemutatóval, vadászkutya bemutatókkal és kutyás szarvasgomba-kereséssel várják az érdeklődőket. Lesz még vadász-íjász verseny és vadpörkölt főzőverseny is. Ezeken kívül fegyverbemutatókkal, hagyományőrző népi játékokkal és kézműves foglalkozásokkal is készülnek a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!