Teréz anya mint példa Alsózsolcán

Akt.:
Teréz anya mint példa Alsózsolcán
Teréz anya mint példa Alsózsolcán
Alsózsolca – Szeptember 5-e a jótékonyság világnapja – e napon halt meg Kalkuttai Teréz anya 1997-ben.


Ebből az alkalomból a Család-Esélyteremtési és Önkéntes Házak Hálózata jótékonysági akciókat szervezett országszerte. A Borsod-Abaúj-Megyei CSEÖH az Alsózsolcai lakásotthon lakói számára hirdetett élelmiszergyűjtést, elsősorban házi készítésű szörpöket, lekvárokat, befőtteket és tartós élelmiszereket vártak miskolci irodájukba az elmúlt hetek során.

Az összegyűlt élelmiszereket szombaton adták át Alsózsolcán, a Lakásotthon ebédlőjében. Az eseményen köszöntőt mondott Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, aki közvetlen hangvételben, szinte személyre szabottan szólította meg az otthon lakóit is és bátorította őket a kibontakozásra, felhívva a figyelmet a társadalom életében való építő részvétel fontosságára, példaként állítva eléjük Kalkuttai Teréz anya életét és munkásságát.

A köszöntőt követően az otthon lakói vendégül látták a résztvevőket az általuk készített süteményekkel, majd kézműves foglalkozáson vehettek részt.

ÉM-JLI0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s