Terepjárók csaptak össze újra

Terepjárók csaptak össze újra
Ismét feldübörögtek a terepjárók az emődi Offroad fesztiválon. Az esemény az elmúlt években egyre népszerűbb lett mind a versenyzők, mind a nézők körében. 

Az idén már hatodik alkalommal rendezték meg Emődön az Offroad Fesztivált. Az esemény az elmúlt években egyre népszerűbb lett mind a versenyzők, mind a nézők körében. A korábban csak egynapos viadal az évek során egyre hosszabb lett, az idén is három napon át tart péntektől vasárnapig. Az emődi fesztivál az egész országból érkeztek a terepjárósokat, sőt rajthoz álltak román és szlovák versenyzőket is.
Gyorsultak a sárban
A fesztivál pénteken a gépátvétellel kezdődött, majd a terepjárók felvonulást is tartottak Emődön, végül következett az éjszakai futam. Szombaton az ügyességi versenyek, illetve az egyik leglátványosabb program, a sárgyorsulás volt a leglátványosabb programrész. Vasárnap tartják meg a zártpályás szuperkupát, majd eredményhirdetés zárja a fesztivált.
Koncertek és egyéb programok. A látványos autósviadal mellett kulturálisprogramok is várták a nézőket, így fellépett az X-Trek, a Mátrix, a Blues Company, és a Jon Bovi együttes, de volt sztriptíz előadás is a férfiak nagy örömére.

HSz