Terepfutóverseny Görömbölyön

Miskolc – A 2. Görömbölyi Terepfutóversenyt május 25-én, pénteken, 15 órától rendezi meg Görömbölyi Általános Iskola.

A szervezést magára vállaló  dr. Farkasné Járdánházy Ibolya, Cserhalmi Ede és Zámbori Zoltán nevével fémjelzett esemény az általános iskolák diákok és szüleik számára egyaránt sportolási lehetőséget kínál. A  rajt és célterületet is jelentő versenyközpontot úgy lehet megközelíteni, hogy a 4-es autóbusz végállomása melletti lépcsősoron lemegyünk, majd az alsó pincesor felé tartva elhaladunk a lovarda melletti úton.  A nevezési díj nem más, mint egy tábla csokoládé.
Az alsó és felső tagozatos leányokat és fiúkat két-két kategóriában  együtt indítják.  A legkisebbek egy 1200 méteres körpályán, míg a többiek, beleértve a 17 órakor rajtoló felnőtt, nyílt kategória indulóit is, egy emelkedőkkel nehezített, 3200 méteres erdei körpályán futnak.
A 18.00 órakor kezdődő eredményhirdetésen  – a támogató Marathon Club SE,  a NOMÁD sportbolt hálózat,  a Görömbölyi Diákönkormányzat, a  Baraka Utazási Iroda, a Görömbölyi Borbarát Egyesület és a  Tóth Lovas-tanya jóvoltából – a kategóriák első három helyezettjei érem, oklevél, serleg és tárgyjutalom díjazásban részesülnek.
Hasznos információ lehet, hogy a szervezők május 23-án, szerdán 17.15 órától,  a 4-es busz végállomásától  indulva, a verseny útvonalán  futó  terepbejárást tartanak.
További részleteket a  06-30/380-6239-es telefonszámon, vagy az   athos@euroglobe.hu e-mail címen lehet megtudni.

– SZIS –