Sport

2013.04.21. 20:30

DVTK vs. FTC - Edzői nyilatkozatok

"<em>Félidőben remegtek a falak az öltözőben, mert nem tetszett, amit láttam</em>" - nyilatkozta Kovac Zoltán a Diósgyőri VTK Ferencváros elleni mérkőzése után.

"Félidőben remegtek a falak az öltözőben, mert nem tetszett, amit láttam" - nyilatkozta Kovac Zoltán a Diósgyőri VTK Ferencváros elleni mérkőzése után.Kovac Zoltán (DVTK): – Többet vártam a meccstől, főleg az első félidőben nem birtokoltuk eleget a labdát. Két napja vettem át a csapatot, és még sok mindenben nem értjük egymást. Félidőben remegtek a falak az öltözőben, mert nem tetszett, amit láttam. Aztán összeszedték magukat a játékosok, gratulálnom kell, elsősorban a védőknek. Hat hónap késésben vagyunk Monizzal szemben, aki nagyon jól összeszedte a csapatot, jó példát mutatva ezzel mindenki számára. Sajnos, három kényszerű cserét kellett végrehajtanom, a következő héten nehéz helyzetben leszünk a sérülések miatt. A meccs végén talán szerezhettünk volna még egy gólt, ha helyzeteknél jobban figyelünk.

Ricardo Moniz (FTC): – Először is: nagyon sajnáljuk, ami Gosztonyival történt, nem volt szándékos, gyógyulást kívánunk neki. A mérkőzésen nehéz kezdés után megszereztük a vezetést, de nem tudtunk igazán dominálni, jó csapattal játszottunk, olyan ellen, amelyiknek erős a támadó szekciója. A DVTK megérdemelten egyenlített ki, a gólt visszatérő hibából kaptuk. Utána ismét megszereztük az előnyt, a második félidőben pedig az történt, amit mi akaratunk, többször volt esélyünk a harmadik találat elérésére. Csakhogy nem tudtuk Bödét úgy elérni a labdákkal, illetve nem tudta megtartani ezeket, ahogy szerettük volna, illetve a többi megoldás sem úgy sikerült. Egy taktikai hiba után ismét egyenlített a Diósgyőr, hogy ennyire megkönnyítettük a dolgukat, az egy közös hiba. Együtt sírunk, együtt nevetünk. Gratulálok a közönségnek fantasztikus hangulatot teremtettek a stadionban.



A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 24. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az ősi rivális Ferencvárosi TC együttesét fogadta vasárnap 16.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!