Tennis Classics – Raonic-Thiem és Gulbis-Fognini elődöntők

Budapest, 2014. november 6., csütörtök (MTI) – A kanadai Milos Raonic az osztrák Dominic Thiemmel, a lett Ernests Gulbis pedig az olasz Fabio Fogninivel csap össze november 18-án a budapesti hetedik Tennis Classics gálán.


“A párosítást a legfrissebb rangsor alapján állítottuk össze, így Raonic, aki jelenleg 8. a világranglistán, játszik a 39. Thiemmel, majd a másik ágon a jelenleg 13. Gulbis a 20. helyen rangsorolt Fognini ellen lép pályára” – idézte a szervezők csütörtöki tájékoztatása Taróczy Balázs versenyigazgatót, aki emlékeztetett arra, hogy Raonic a párizsi torna döntőjébe jutással elnyerte a jogot, hogy szerepeljen a vasárnap kezdődő londoni ATP-világbajnokságon.

Raonic és Thiem még nem játszott egymással, míg Gulbis 4-1-es mérleget mondhat magáénak Fogninival szemben, legutóbb, egy hónapja Pekingben 6:3, 6:4-re győzött.

A Papp László Sportarénában sorra kerülő gálán az elődöntők győztesei csapnak össze a fináléban, a vesztesek pedig az iráni-francia Manszur Bahramival és az idén párosban wimbledoni döntős Babos Tímeával játszanak páros meccset.

A program:

kapunyitás 15.30
ünnepélyes megnyitó, Ernests Gulbis-Fabio Fognini elődöntő 16.30
Milos Raonic-Dominic Thiem elődöntő 17.45
páros mérkőzés Manszur Bahramival és Babos Tímeával 18.45
döntő 19.30

– MTI –
hirdetés
hirdet�s