Öten ütköztek, ketten meghaltak

Öten ütköztek, ketten meghaltak
Mátészalkán éjfél előtt nem sokkal a Jármi úton egy BMW négy másik autóval ütközött, és egy Audiban ketten meghaltak.

Mátészalkán a Jármi út hosszú, és igen széles, így ott időnként előfordul hogy valaki túllépi a lakot területen megengedett sebességet. Péntek éjszaka a szemtanúk szerint egy BMW többszörösen meghaladta az engedélyezett maximumot, és két ember halálát okozta.

A BMW a belváros felé haladt, amikor az elsődleges adatok szerint egy álló Audinak ütközött, majd egy másik, azonos irányba tartó, szabályosan haladó Audinak ütközött, és rálökte egy Seatra. Ez utóbbi a füves padkára szaladt, de a róla visszapattanó Audi ismét a BMW elé került, az ütközés után még egy szemből érkező Toyota is kapott a tehetetlenül pörgő sodródó autókból.

Ezt követően a BMW a bal oldali padkán állt meg. Az út közepén maradt felismerhetetlenségig összeroncsolódott Audiban két fiatalember meghalt, egy harmadikat élve tudtak kiszabadítani a mátészalkai tűzoltók. A BMW vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja is.

A baleset nyomán még két másik ember is megsérült. Az anyagi kár több millió forint. A helybeliek elmondása szerint az esztelen száguldás oka egy verseny lehetett, amiben egy Mercedesről beszéltek. A rendőrség műszaki szakértő bevonásával folytatja az adatok ellenőrzésére is kiterjedő vizsgálatot.

P.S.