Öten haltak meg a 4-esen

Öt halott a 4-esen
Öt halott a 4-esen
Debrecen, Hajdúhadház – Öt személy vesztette életét abban a balesetben, amely pénteken éjszaka történt a 4-es úton Hajdúhadház térségében.

Az elhunytak mindannyian egy mikrobuszban utaztak, amely egy pótkocsinak rohant, amely fát szállított.

Az eddigi adatok szerint egy Debrecen irányába haladó teherjármű pótkocsija elszabadult az úton, miután a vonószeme eltört. Ennek következtében a vontatmánynak rohant a mikrobusz, és az árokba csúsztak. Az útra hullott farakományon még átgázolt egy külföldi rendszámú autó is, de szerencsére abban senki sem sérült meg.

Az elhunytak kiemelését csak aztután tudták megkezdeni a tűzoltók, hogy a daru segítségével leemelték a pótkocsit, a felismerhetetlenségig összeroncsolódott kisbuszról.

A baleseti helyszínelés, és a műszaki mentés idejére órákig le kellett zárni a főút adott szakaszát, a forgalmat elterelték. A baleset pontos körülményeinek tisztázását a rendőrség műszaki szakértő bevonásával vizsgálja.

Hazaút helyett tömeghalál

Nem hivatalos forrásból úgy értesültünk, hogy a péntek éjszakai Hajdúmegyében történt, és öt életet követelő közlekedési baleset minden áldozata Szabolcs megyében lakott. Munkából indultak haza Balkányba, és Geszterédre, amikor Hajdúhadház közelében kivégezte őket az elszabadult pótkocsi.

cZZs , Pusztai Sándor

Baleseti, bűnügyi hírek:

  • Árokba fordult egy személygépkocsi Püspökladányban
  • Sokkolóval raboltak Debrecenben
  • Gyalogost ütöttek el a Sámsoni úton
  • Kábítószerfogás Debrecenben és Tégláson