Teltházra számítanak Podgoricában

Foci - Illusztráció
Foci - Illusztráció
Már péntek este elkelt a legtöbb jegy Montenegró-Magyarország barátságos labdarúgó-mérkőzésre, amely szombaton 18 órakor kezdődik a 12 ezer férőhelyes podgoricai Gradski Stadionban.

A szombati találkozó lesz a montenegróiválogatott első hivatalos mérkőzése a helyi szövetség tavaly szeptemberi megalakulása óta, a szervezők teltházra számítanak. A szombat délelőtti technikai értekezleten a két szakmai stáb megállapodott, hogy hat-hat cserejátékost küldhet pályára mind a két kapitány.

A magyar válogatott kezdőcsapata:

Végh Zoltán (kapus), Csizmadia Csaba, Vaskó Tamás, Balogh Béla, Bodor Boldizsár (védők), Vadócz Krisztián, Tóth Balázs, Tőzsér Dániel,Hajnal Tamás (középpályások) Priskin Tamás, Rajczi Péter (támadók).
A cserék között: Fülöp Márton (kapus), Szélesi Zoltán, Pollák Zoltán (védők), Vass Ádám, Zsidai László,Huszti Szabolcs, Bori Gábor (középpályások), Farkas Balázs, Tisza Tibor (támadók).

Platini is megnézi a montenegrói barátságos meccset

Michel Platini az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke is jelen lesz szombat este Podgoricában, a Montenegró-Magyarország barátságos futballmérkőzésen, közölte a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapja.

Az mlsz.hu szerint a francia sportvezető szombat délelőtt érkezik meg a Montenegróba, ahol Filip Vujanovics, az állam köztársasági elnöke fogadja majd az UEFA első emberét. A találkozót díszvacsora követi majd, amelyen részt vesznek az MLSZ vezetői is.

Az UEFA francia elnöke vasárnapi délután utazik majd vissza Zürichbe.