Teljesítette közmunkáját Naomi Campbell

Naomi Campbell pénteken, helyi idő szerint délután négy órakor befejezte öt napos közmunka büntetését, amit mint takarítónő töltött le. A szupermodell egy ezüst színű Rolls-Royce-cal távozott átmeneti munkaadójának, a New York-i köztisztasági hivatalnak egyik garázsából, ahonnan egy szemétszállító autó kigördülése után lépett ki.

A szupermodell átmeneti főnöke elmondta, hogy Campbell egész idő alatt kedvesen viselkedett. Mindig pontosan reggel nyolckor megjelent, és délután négy óráig dolgozott, ebédre pedig pizzát rendelt munkatársaival. Feladatai között padlómosás, mosogatás és WC pucolás szerepelt.

Campbellt azért kötelezték közmunkára, mert tavaly márciusban házvezetőnőjének fejéhez vágta mobiltelefonját. A szolgálónak hét öltéssel kellett összevarrni a fejbőrét.

A bíróság döntése szerint a 350 dolláros kórházi költséget is a lobbanékony hírességnek kell állnia. Naomi egyébként azon dühödött fel, hogy nem találta egyik farmernadrágját, és azzal gyanúsította meg az alkalmazottját, hogy ellopta a ruhadarabot.Sporthírek