Teljesen megújul a miskolci Cinema-mozi

Az új székeknél is maradt a piros szín
Az új székeknél is maradt a piros szín - © Fotó: ÉM
Miskolc – Még az év elején jelentette be a Cinema City, hogy új mozi nyitása mellett több városban is felújítást tervez, köztük Miskolcon is, ahol teljesen megújul a multiplex.

Mint megtudtuk, a megújulás közben el is kezdődött és jól halad.

Új székek

Aki betér a moziba, az már tapasztalhatta, hogy új, kényelmesebb székben nézheti végig a vetítést, ugyanis a felújítás és modernizálás első fázisa már el is készült. A termekben az ülések cseréje mellett a ledes világítást is kicserélték.
– Ez a Cinema City év elején bejelentett 1 milliárd forintos idei beruházási és felújítási tervének a része.

Ezen terv része volt az, hogy januárban a Cinema City Győr moziban 4DX mozitermet nyitottunk. A Cinema City Aréna IMAX termében vásznat cseréltünk, és ebben a moziban is több részleget érintő változások lesznek még idén. Szintén 2017-ben tervezzük a miskolci és a székesfehérvári multiplexeink teljes felújítását.

Ennek részeként Miskolcon augusztus közepére megtörtént a székcsere, és a termek és vásznak világítástechnikájának ledes modernizálása, valamint a mosdók gépészeti megújítása is – tudtuk meg Buda Andreától, a cég marketing és PR igazgatójától.

Ezzel azonban még koránt sem értek véget a fejlesztések, sőt további nagyobb léptékű munkálatokat is végeznek majd. Ugyanis az év végéig tervezik a termek újraszőnyegezését, illetve a lobby és a büfé komplett felújítását is Miskolcon.

A Cinema City Alba mozi székcseréje szeptember elején indul, ezt követi majd a teljes átalakulás, de mindezek mellett kisebb felújítások történnek még a Cinema City Szombathely és Szolnok mozikban a büfé és pénztár területén.

– ÉM-HI –