Helyi közélet

2011.10.23. 10:40

Totálkárosra törte autóját az ittas sofőr Alsózsolcánál

Alsózsolca - Személyi sérüléssel végződött a közlekedési baleset, ami az alsózsolcai házgyári úton történt vasárnap kora reggel.

Alsózsolca - Személyi sérüléssel végződött a közlekedési baleset, ami az alsózsolcai házgyári úton történt vasárnap kora reggel. A Gyári úton egy Suzuki Swift vezetője haladt egyenes irányban és nem vette figyelembe, hogy az út elkanyarodik erősen balra. Ő folytatta útját, ami nem sokáig tartott ezután. Egy parkolónak a betonból készült szegélykövébe hajtott rövid fékezés után, ami felröpített a levegőbe a négykerekűt, magával rántva az összetört betondarabokat. Egy-két bukfencet „dobott” a füves területen a Swift, majd egy telephely bejárta közelében landolt az oldalán a „mi autónk”.

A sofőr megsérült és mielőtt kórházba szállították a mentők, megfújatták vele a szondát a rendőrök, ami elszíneződött. Az autó totálkárosra tört, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában