Teljes csapattal a rangadón

Nem megy úgy a DKSE szekere, ahogy azt a klubvezetés, illetve a szurkolók elvárják, éppen ezért minden egyes jó hírnek örülnek a debreceni férfi kézilabda-csapat háza táján.

Szerencsére pozitív fejleményekkel szolgált Gilányi József, a DKSE elnökhelyettese, aki tegnap Budapesten járt.

 – A fegyelmi bizottság ülésén vettem részt, ahol a Békésen kiállított Szabó Csaba ügyét tárgyalták. A veszélyes játék miatt piros lapos kizárással büntetett játékosunk csak szóbeli figyelmeztetést kapott, így Szabó is pályára léphet a hét végi Nyíregyháza elleni rangadón – mondta Gilányi.

Mivel sérültünk nincs, így teljes csapattal készülünk az új időpontban, vasárnap 16.30-kor, a Hódos-sportcsarnokban kezdődő összecsapásra. Hazai pályán mindenképpen győznünk kell, nem szabad több pontot elhullajtanunk, ennek tudatában készül a szakmai stáb, illetve a gárda a találkozóra. A Nyíregyháza eddig még nyeretlen a bajnokságban, éppen ezért a diadalunk azért is lenne fontos, mert akkor az üldözőinket le tudnánk szakítani. Friss információnk is lesznek a nyírségiekről, hiszen élőben tekintem meg a Nyíregyháza PLER elleni vendégjátékát.

B. N.Sporthírek