Téli éjszakai öltözetek plus size-osoknak

Téli éjszakai öltözetek plus size-osoknak
Néha az ember semmi másra nem vágyik egy fagyos decemberi nap végén, mint egy meleg kakaóra és egy puha kanapéra. Természetes, hogy ha hazaérünk, levesszük a kinti ruhánkat. Főleg télen, amikor alaposan beöltözve merészkedünk csak ki az utcára.

De mit vegyünk fel? Mindenkinek megvan a jól bevált megoldása.

Pizsama

Az a ruhadarab, amire nyáron nem is gondolunk – még álmunkban sem. Ha meleg van, csak hálóingben vagy pólóban, netán ezek nélkül kibírható az alvásidő. A hálóing viszont olyan ruhadarab, ami télen kevésbé működik.

Ha rövid, nem ad elég meleget, ha hosszú, akkor belecsavarodunk. Nagyon kevesen döntenek télen mellette, helyette a pizsama a legjobb opció. Kicsit fiúsabb ugyan, de lehet vagány, vagy lehet cuki.

A pizsamában az is csodálatos, hogy az egész estét eltölthetjük benne. Ne gondoljuk, hogy előnytelennek kell lennie, vagy olyanok leszünk benne, mint egy gyerek.

Olyan verzió is létezik, ami egy hosszú ujjú póló egy megkötős nadrággal, ami felülmúlhatatlan viselet nappalra is.

Akár az utcára is kimehettünk benne nyáron, szó szerint őrült nagy divat volt a hálóruha trend.

A luxus minőségű változatok még elegánsak is lehetnek, valósággal háremhölggyé varázsolnak. A bő, széles nyakkivágású, nőies pizsamák a teltebb hölgyeknek is tökéletesek. Ha viszont fáznánk a pizsamában, akkor vannak még lehetőségek.

Overall

Kicsit luxusnak tűnik, de otthonra fenntarthatunk a hideg évszakra egy puha overallt. Teljesen bele lehet burkolózni, ha magunkra cipzárazzuk, és csak élvezni kell a melegét. Tulajdonképpen mindig erre vágytunk, csak talán nem tudtuk, hogy létezik.

Háziruha

Ha a tréningruhát csak sportolásra tartogatjuk – és a mai technikai anyagok mellett ez teljesen érthető -, akkor beszerezhetünk egy felső és alsórészből álló szettet kimondottan az otthoni tevés-vevéshez. Egy puha, meleg együttes igazi kényeztetés, ha a hidegről bejőve ebben élvezzük az estét, de akár az egész napot eltölthetjük benne meghitt hangulatban.

Ha már nincs kedvünk otthon is a farmert nyűni, ha igazi benti ruhában ‘kuckóznánk’, akkor ez tökéletes megoldás.

Köntös

Rövidebb pizsamát is felvehetünk, vagy vékonyabb darabot – például egy csábító szatént – ha beszerzünk egy köntöst. Akár nedvszívó fürdőköpeny, akár luxus anyagú háziköntös, csodás lesz beleburkolózni, és például végignézni benne egy filmet.

Babydoll

Nagyon meleg van otthon, és nyugodtan járkálhatunk neglizsében? Vagy szeretnénk szexisen és nőiesen ágyba bújni?

Az ötvenes-hatvanas évek nagy kedvence volt a babydoll, ami egy ing és egy fenékig érő, bő kis nadrág. Akkoriban a merészség netovábbja volt, most egy klasszikusan erotikus viselet. Ha egy ilyen sokat mutató darabban várjuk az éjszakát, biztosan hálás közönségünk lesz.

Semmi esetre se mondjunk le a csábító megjelenésről, ha pár plusz kiló van rajtunk. A Sheego kínálatában 46-os méretig találunk csodálatos darabokat.

– PR cikk –