Településszépítési Nap Zubogyon

Zubogy – Március 31-én, szombaton a zubogyi önkormányzat, a Zubogy Jövőjéért Alapítvány és a Református Egyházközösség szervezésében megrendezik az I. Településszépítési Napot az észak-borsodi községben.

Március 31-én, szombaton a zubogyi önkormányzat, a Zubogy Jövőjéért Alapítvány és a Református Egyházközösség szervezésében megrendezik az I. Településszépítési Napot az észak-borsodi községben.
Várják a falu szebbé tételéért kész embereket szombat reggel nyolc órakor az önkormányzat parkolójában.
A tervezett munkák: az óvoda- és iskolaudvar kicsinosítása, játékok festése, szemétszedés a település körül, néhány önkormányzati kezelésű fa kivágása, a Kenderföldre vezető mezőgazdasági út rendbetétele, a parókiakerítés előtt lévő járdaszakasz felújítása, a tájékoztató táblák, a szemetesedények festése, a labdarúgópálya és környezetének szépítése.
A tennivalók végeztével minden résztvevő kicsit és nagyot a zubogyi önkormányzat szívesen lát egy ebédre a helyi általános iskolában.
Kérik a szervezők, hogy kéziszerszámokat (lapátot, ásót, kapát, gereblyét stb.) mindenki hozzon magával, mert azt biztosítani ilyen nagy számban nem tudnak.
Eső esetén a rendezvényt egy későbbi időpontban rendezzük meg – közölte szerkesztőségünkkel Pozsgai Viktor polgármester.

BGy