Friss hírek

2009.02.19. 16:09

LABDARÚGÁS: Adrianóval szerződést hosszabít az Inter?

<p>Az Internazionale csatárát, Adrianót szerződéshosszabítással honorálhatja a klub, amennyiben a brazil klasszis a szezon végéig tovább folytatja jó szereplését.</p>

A brazil kiválóságnak sok gondja volt az utóbbi időben, de miután kijárta az Inter vezetőedzőjének, Jose Mourinhónak a "fegyelmi iskoláját", újra régi formájában tündököl. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az AC Milan elleni múlt heti bajnoki rangadón csapata egyik legjobbja volt.

Adriano jelenlegi szerződése 2010-ig szól, és félő, hogy jövő januárban ingyen áll tovább az együttestől, amennyiben a vezetők nem hosszabítják meg a kontraktusát.

Az FCinternews.it nevű internetes oldal információi szerint az elöljárók a szezon végéig árgus szemekkel fogják figyelni Adriano teljesítményét, hogy felmérjék, méltó-e arra, hogy meghosszabbítsák a szerződését. Néhányan korábban azt mondták, a nyáron elhagyja a kék-feketéket a brazil csatár, de mivel folyamatosan javul a teljesítménye, ennek egyre kisebb a valószínűsége.

Valamint az sem elhanyagolható tény, hogy Mourinho és a klub elnöke, Massimo Moratti is támogatásáról biztosította Adrianót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!